Hvorfor slår jeg ud når jeg bruger Neutral?

Mange af vores kunder der er ramt af eksem og/eller psoriasis undre sig over at huden slår ud, selvom de anvender plejeprodukter som både er svane- og astma og allergimærkede. Du står altså ikke alene med røde striber i panden efter badet eller kløende hænder efter brug af håndsæben. Oftest kan vi forbinde det med brugen af SLS. De uvildige eksperter som f.eks. svanemærket er i kontakt med vurdere endnu ikke at SLS er et sundhedsproblem. Vær også være på vagt når det gælder naturprodukterne, da de også er godkendt med SLS.

Hvad er SLS?

SLS står for Sodium Lauryl Sulfate, som er tendensider. Mere populært kalder vi det for skummemidlet. Tendensider fjerner naturlige olier fra huden, som potentielt er med til at virke hudirriterende. Det er bestemt ikke hvad man er ude efter når man i forvejen har sensitiv hud. Specielt for eksem og psoriasis er det netop vigtigt at tilføre olier og holde huden fugtet.

sls

Hvor er min løsning?

Cannaderm er biologisk helende hudplejeprodukter med økologisk hampfrøolie. ”Hamp?!” tænker du. Men du kan være ganske rolig. Den hampplante, der anvendes til udvinding af hampefrøolie og hampeprotein, indeholder ikke euforiserende stoffer i nævneværdig grad. Derimod er den sprængfyldt med sunde og nærende fedt- og aminosyrer. Vi har sikret os at produkterne både er fri for SLS, PEG, vaseline, parabener, kunstig farve og parfume. Derfor oplever vi også at mange af vores kunder oplever store fremskridt på kort tid.

 

 

Kilder

http://www.ecolabel.dk/da/aktuelt/temaer/sodium-lauryl-sulfate/
SLS fri shampoo og sæber