Cannaderm er kommet til Danmark. Fantastisk hudpleje baseret på hampplanten, som giver huden den nødvendige næring og er med til at pleje irriteret hud, afhjælpe uren hud og lindre muskel- og ledsmerter.

De essentielle fedtsyrers (Omega 3 og 6, og Gammalinolsyre) afgørende betydning for en sund hud gør hampefrøolie til et meget effektivt hudplejeprodukt. Dens fedtkomponenter gør det muligt at trænge gennem intakt hud og dermed give direkte næring til hudcellerne – og samtidig føre velgørende stoffer med sig ind i huden.

Cannaderm produceres i Tjekkiet af Simply You Pharma, som har specialiseret sig i fremstilling af biologisk helende hudplejeprodukter med hampfrøolie. Produktionen sker på baggrund af moderne teknologi i henhold til de strenge standarder, der er gældende for produktion af kosmetik:

1. Hampfrøolien er økologisk.
2. Hampfrøolien indeholder ikke THC.
3. Alle produkter produceres inden for EU efter originale opskrifter.
4. Alle produkter er godkendt af relevante myndigheder til salg inden for EU.
5. Produkterne er testet og godkendt af FDA.
6. Dermatologisk testet.
7. Produkterne indeholder ikke: SLS, PEG, vaseline, parabener, kunstig farve og parfume.

Giv din hud den pleje den fortjener med produkter fra Cannaderm, hvor alle ingredienser er fra naturlige kilder, og hvor grundingrediensen i alle produkter er hampfrøolien, som doseres efter behov og formål.